Om oss

Vil du oppleve personlig og behagelig hårbehandling i flotte, nyoppussede lokaler og et trivelig miljø?Mariela Frisør åpnet dørene for første gang imars 2004, da en liten salong på bare 38 kvadratmeter og 3 ansatte. I løpet av 10 år har vi gradvis vokst og blitt større. 
Nå er vi et team på 10 ansatte som gjør et stort sprang inn i en ny og spennende periode, både for oss og for våre kjære kunder.


Vår nye salong er nesten 200 kvadratmeter, med egne avdelinger for klipp og farge, og et avskjermet vaskelounge-område, slik at våre omgivelser skaper ro og gjør det enkelt for oss å ha 100% fokus på våre kunder. I tillegg er vi Norges største salong på Balmain Paris hair extensions, og størst i Bodø på ArtDeco make up!

Mens salongen ble pusset opp har både frisørene og lærlingene i team Mariela hatt høyt tempo, da vi setter høye krav til oss selv og er veldig optatte av å ha de nyeste og mest innovative teknikkene har hos oss. Dette gjør vi blant annet ved å reise på kurs i inn- og utland, og i januar 2014 pakket vi ned saksene og satte kursen mot London og the Toni and Guy academy i Oxford Street, hvor vi har jobbet intensivt med modeller i en hel uke, og vi lærte utrolig mye med hjelp av fantastiske instruktører som jobber med klipp, farge og styling for label.M backstage under London Fashion Week.

Vår frisørsalong er en studentvennlig bedrift. Vi tilbyr studentrabatt og fordelskort.

Du er hjertelig velkommen til vårt kreative team Mariela!