Bryn & Vipper

Farging av bryn

Mange foretrekker å farge øyenbrynene sine i en annen tone enn den de opprinnelig har. Mariela frisør i Bodø tilbyr rask og skånsom farging av øyenbryn.

Hos Mariela frisør kan du farge bryn akkurat slik du vil. Vi bruker en metode som er lite tidkrevende og dessuten skånsom mot både brynene og huden under. Vi farger dine øyenbryn i den tonen du ønsker, og kombinerer det gjerne med annen behandling.

Napping av bryn:

Å nappe øyenbryn betyr i praksis å rydde og forme dem slik at de blir rene og vakre. Hos Mariela får du nappet dine øyenbryn på en profesjonell og enkel måte.

Farging av vipper:

Ofte er farging av øyenvipper det som skal til for å understreke vakre øyne og gi et ansikt litt mer karakter og særpreg. Hos Mariela gir vi øynene dine en oppkvikker!

Farging av vipper sparer deg for daglig bruk av mascara og tilhørende kliss når øynene blir våte. Hos Mariela frisør i Bodø farger vi gjerne dine vipper raskt og enkelt. Mens fargen virker, får du dessuten en luksus øyemaske som forebygger rynker, mørke ringer og poser under øynene. Dermed kan du forlate salongen forfrisket i både sinn og sjel.

 

Mariela Frisør AS

75 51 60 08

Plassmyrveien 50, 8008 Bodø, Norway
Hunstadsenteret, Bodøveien 674, 8019 Bodø, Norway

©2018 BY MARIELA FRISØR AS.