Hair Extensions

Hvis du vil ha langt hår i en fei, er extensions valget for deg. Hos Mariela frisør i Bodø kan du få extensions med ekte hår, festet på en måte som gjør at hele håret ditt ser naturlig ut, uten ventetid.

Vi har norges største utvalg på Balmain extensions! 

Ser du på kjendisene sine frisyrer, enten det er i magasiner eller på catwalken, i filmer eller på den røde løper, ser alle ut til å være velsignet med vakkert, glansfullt hår med masse volum og fylde. Deres lille hemmelighet er at de setter på litt ekstra hår, og med Balmain hår kan du enkelt "jukse" litt og få like vakkert og fyldig hår hver dag!

Det finnes mange ulike løsninger, og det er i dag enkelt å få det til å se helt naturlig ut. Spør din frisør hos oss om tips of råd og la oss få vise deg hvor enkelt det kan gjøres. Merhårs-behandlinger er i dag ganske "vanlig" og noe mange gjør for å få litt hjelp med frisyren i det daglige. 

Balmain hår er 100% ekte hår av den aller beste kvalitet. Balmain er så sikre på kvaliteten at de er den eneste leverandøren i verden som gir en 6 måneders garanti på håret. Systemene fra Balmain er gjenbrukbare, som betyr at steller du håret bra hjemme, kan du ha håret i lang tid, noe som vil være prisgunstig for deg.

Vi tilbyr behandlinger som gir
- Mere volum
- Risikofri farge
- Full forlengelse
- Bedre holdbarehet til frisyren
- Glamourbehandling (hårdeler til fest)

 
 

Mariela Frisør AS

75 51 60 08

Plassmyrveien 50, 8008 Bodø, Norway
Hunstadsenteret, Bodøveien 674, 8019 Bodø, Norway

©2018 BY MARIELA FRISØR AS.