Diverse behandlinger

Hårkur

Hos Mariela Frisør kan du velge blant et godt utvalg hårkurer som dekker ethvert behov håret ditt måtte ha. I vår salong i Bodø kan du gi håret ditt en boost – uansett.

Hos Mariela frisør tilbyr vi en rekke hårkurer, alt etter hva du ønsker og hvilke behov håret ditt har. Tørt hår kan få fuktighet og shine, slitent hår kan få næring og glans. I vår frisørsalong i Bodø kan tørr hodebunn bli myk og smidig med en kur som samtidig gjør håret godt. Hvis håret ditt er matt, kan en god hårkur være det som skal til for at det igjen skal se levende og friskt ut. Vi har kur for både hår og hodebunn.

Vi anbefaler dessuten hårkur som etterbehandling når du har fått farget håret ditt.


Hodebunnsmassasje

Med en hodebunnsmassasje hos Mariela frisør kan du stresse ned, løsne spenninger i hodebunnen og skjemme deg selv litt bort samtidig som håret har godt av det.

I en travel hverdag har stress og spenninger lett for å sette seg i hodet. Stresshodepine og migrene kan bli resultatet. En god hodebunnsmassasje hos Mariela tillater deg å stresse ned og få ut spenningene som har satt seg i hodet. Samtidig er hodebunnsmassasje bra for blodsirkulasjonen og hårets vekstprosess.

Du trenger dog ikke oppleve travle hverdager for å ta en hodebunnsmassasje. Kanskje har du bare lyst på det lille ekstra når du først er hos frisøren? Skjem deg selv bort med en god hodebunnsmassasje hos Mariela frisør i Bodø – vi lover at du ikke vil angre!

Hull i ørene

Enten du skal ha hull i ørene for første gang, eller skal ha flere hull i tillegg til de du har fra før, stiller vi på Mariela i Bodø gjerne opp og gjør jobben for deg. Vi lager hull i ørene på en hygienisk og profesjonell måte.

Hos Mariela har vi lang erfaring med å lage hull i ørene, både på barn og voksne. Vi bruker moderne metoder for å lage hull i ørene, og setter inn øredobber av kirurgisk stål, som er et allergivennlig produkt. Vi har også øredobber i plast for de som er ekstremt allergiske.

Oppsett av hår

Hos Mariela kan du lære å sette opp håret i alt fra enkle hverdagsknuter til mer avanserte oppsett for de helt spesielle anledningene.

Bestiller du time for oppsetting av hår, vil en av våre frisører i Bodø vise deg hvordan du setter opp håret ditt. Personer med langt hår kan variere frisyre i det uendelige, også med å sette det opp på forskjellig vis. Om det er en enkel knute til hverdagsbruk, en litt mer rocka variant til julebordet, om du ønsker deg en elegant oppsetting til en spesiell anledning eller vil ha en romantisk knute til late sommerdager og muntre grillfester i godt lag – Mariela frisør kan hjelpe deg. I vår salong på Trekanten i Bodø viser vi deg gjerne hvordan du kan sette opp håret selv i alt fra enkle knuter til mer avanserte oppsett, alt etter anledning.

 

Mariela Frisør AS

75 51 60 08

Plassmyrveien 50, 8008 Bodø, Norway
Hunstadsenteret, Bodøveien 674, 8019 Bodø, Norway

©2018 BY MARIELA FRISØR AS.