Farge & striper

Hårfarging

Vil du farge håret lysere, eller kanskje gjøre håret mørkt? Vi på Mariela Frisør hjelper deg. Vi bruker produkter fra Schwarzkopf for at din hårfarging skal bli vellykket og vare lenge.

Mariela Frisør bruker kvalitetsprodukter som gjør at håret ditt får den fargen du har lyst på, samtidig som fargen varer. Skal du farge etterveksten eller ta striper i håret, hjelper vi deg. Kanskje foretrekker du å ha flere striper med farger i håret slik at du får highlights og lowlights, noe som gir et vakkert spill i håret. Noen ønsker å kombinere hårfarging med andre tjenester i vår salong i Bodø. Vi gjør gjerne det vi kan for at du skal bli fornøyd med din hårfarging hos oss!

Organisk hårfarging:

Noen er sensitive overfor vanlige hårfargemidler eller ønsker av andre grunner å benytte seg av organisk hårfarging. I våre frisørsalonger bruker vi produkter fra Essensity til organisk hårfaring.

Det finnes flere grunner til at noen foretrekker å benytte seg av organisk hårfarging. Noen er allergiske mot virkestoffer i ordinære hårfargeprodukter (ammoniakk), mens andre har andre årsaker som for eksempel miljøhensyn. Uansett hva som er din motivasjon for å velge organisk årfarging, kan vi hos Mariela frisør i Bodø hjelpe deg. Om du vil farge kort eller langt hår, mørkt eller lyst hår uten ammoniakk – frisørene våre kan hjelpe deg med økologiske produkter.

 
 

Mariela Frisør AS

75 51 60 08

Plassmyrveien 50, 8008 Bodø, Norway
Hunstadsenteret, Bodøveien 674, 8019 Bodø, Norway

©2018 BY MARIELA FRISØR AS.